• Boven de €175,- GRATIS verzending
  • Binnen 1 week in huis
  • Breed assortiment

Wie & wat is Fotoachtergronden nu eigenlijk?

Hier vertel ik je graag meer over!

Naast het reclamebureau welke ik al sinds 2008 run, lanceerde ik in 2012 de webshop van Fotoachtergronden.nl In dit jaar werd ik zelf moeder van een prachtige zoon. Tijdens zijn newbornshoot ontdekte ik al snel de ongemakken bij de fotograaf die haar achtergronden voor een vermogen importeerde uit Amerika. Voorzichtigheid was geboden, want o jee als er iets mee zou gebeuren! Mijn creatieve brein ging direct in werking. Dit moest anders kunnen!

Dus terug naar de tekentafel en op zoek naar de juiste materialen en designs. Al snel werden de eerste Fotoachtergronden getest en met succes! Ik startte Fotoachtergronden.nl op als kleine webshop. Nu 9 jaar later is Fotoachtergronden uitgegroeid tot een officieel merk en een webshop met een enorm assortiment, die vele (internationale) tevreden klanten kent.

Iets waar ik natuurlijk enorm trots op ben, maar wat ik zonder het vertrouwen van mijn klanten nooit had kunnen opbouwen. Service, klantgerichtheid en samenwerken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Mijn passie is ook echt om samen met jou dat perfecte beeld te creëren in combinatie met de juiste setting en achtergronden. Om die reden verloopt het persoonlijke contact met jou altijd via mij. Persoonlijk contact met jou als klant vind ik heel belangrijk, zo heb je altijd 1 vast aanspreekpunt.

Inmiddels heb ik al vele ontwerpen mogen tekenen en ontwerpen en heb ik al tal van gave thema’s uitgedacht samen met de fotograaf. Het geeft mij enorm veel energie te zien wat voor een ongelooflijk gaaf beeld er soms op mijn beeldscherm voorbij komt!

Wil jij ook echt uitblinken met je foto’s? Loop je al tijden met een idee?

Laten we samenwerken!

Van kleine webshop naar internationaal bedrijf

Onze missie?
Jou overtuigen van je eigen creativiteit!

Tegenwoordig heb ik wel een groter team achter me staan. Samen vinden wij het belangrijk om jou te overtuigen van je eigen creativiteit.

Hoe wij dit aanmoedigen? Door met ons team dagelijks te zorgen voor de allernieuwste designs en materialen.

Wij werken het liefst nauw samen met jou en luisteren graag naar jouw wensen. Zo behaal jij gegarandeerd een goed eindresultaat met je project. Want dat is voor ons het allerbelangrijkste!

Alle tools die je nodig hebt

Visualiseer, combineer en creëer. Dat is ons uitgangspunt. Met Fotoachtergronden willen we het creatieve in jou naar boven halen.

We laten zien dat ook jij prachtige foto’s, etalages en andere settings kunt maken en stylen met behulp van de juiste tools. En die tools, die hebben wij in grote getale voor je in huis!

Dus waar wacht je nog op!?

De opties zijn eindeloos!

Van stippen tot stenen muren: wij hebben het voor jou!

Op Fotoachtergronden.nl vind je een zeer ruimte en gevarieerde keuze uit fotoachtergronden aan. Van strepen en stippen tot foto’s van houten vloeren of stenen muren: wij hebben het voor je in huis.

Alles in de gewenste kleur en het juiste formaat. De mogelijkheden zijn oneindig, dus bekijk snel onze collectie.

Liever een eigen afbeelding op maat geprint? Dat kan! Zonder extra kosten printen we graag je foto uit. Uiteraard delen wij je bestanden niet met derden: alle rechten van de aangeleverde foto’s en/of designs blijven bij jou.

Liever een andere kleur?

Heb je een té gekke achtergrond gezien, maar is het net niet de kleur die je zoekt? Of stoor jij je net aan dat ene vlekje? Geef het door en wij passen het met liefde voor je aan! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we denken heel graag met je mee en hebben een team van grafisch ontwerpers klaarstaan om voor jou de perfecte achtergrond te creëeren. 

Tot snel!

2000+ tevreden klanten

Fotoachtergronden.nl