Materialen

Materialen

Welke materialen hebben wij allemaal?

Materiaal - LUX

Een van de materialen die wij aanbieden is ons LUX materiaal. Deze heeft de structuur van een polyester doek en is licht van gewicht.  Hij wordt op rol geleverd en heeft een goede inkt opname waardoor het minder gevoelig is voor beschadigingen.

– Glimt en reflecteert niet, 100% mat
– Kreukt niet (bij normaal gebruik)
– Maximale breedte is 500cm

Materiaal - Basic

Ons Basic materiaal is een opvouwbaar stoffen materiaal. Het heeft de structuur van een polyester doek en is licht van gewicht. Dit materiaal heeft een goede inkt opname waardoor het minder gevoelig is voor beschadigingen.

– Glimt en reflecteert niet, 100% mat
– Na ontvangst kunt u de kreuken eruit krijgen door 1 malig te strijken of strak op te rollen op de koker.
– Maximale breedte is 300cm

– Niet afwasbaar
– Is minder geschikt voor gebruik op de vloer i.v.m. glijden
– kan niet worden voorzien van een tunnelzoom.

 

Materialen - Premium & Duo

Ons Premium en Duo materiaal is dikker dan het LUX materiaal. Premium en Duo materiaal wordt op rol geleverd maar heeft een minder goede inkt opname waardoor het gevoeliger is voor beschadigingen. Het verschil tussen Premium en Duo is dat Premium enkelzijdig wordt bedrukt en Duo dubbelzijdig. Bij Duo is het dus mogelijk om 2 achtergronden op 1 doek te laten maken.

– Glimt en reflecteert minimaal
– Kreukt niet (bij normaal gebruik)
– Maximale breedte is 500cm

Materialen - Board en Board Duo

Speciaal voor product- en foodfotografie hebben wij nu ook board in ons assortiment. Board is een super stevige basis voor het maken van professionele en stijlvolle food-en productfoto’s. Je kunt de stylingboards ook perfect als achtergrond gebruiken. Zo creëer je simpel en snel een professionele mini fotostudio. Het verschil tussen Board en Board Duo is dat Board enkelzijdig wordt bedrukt en Board Duo dubbelzijdig. Bij Board Duo is het dus mogelijk om 2 achtergronden op 1 Board te laten maken.

– Extra optie: handfrees
– Max. 145x300cm

Geprint op
hoogwaardig,
duurzaam vinyl