Formaat
Of er beperkingen zijn aan het door u gewenste formaat? Zeker niet! Geef de gewenste afmeting door en wij maken het! Fotoachtergronden.nl levert op de centimeter nauwkeurig. De meest gebruikte formaten zijn 150 x 150cm en 200 x 200cm, maar wij kunnen ook formaten leveren zoals 150 x 180cm of 200 x 250cm.

Vloer
De plankjes van uw vloer 15cm breed of toch liever 30cm? Geen probleem: Fotoachtergronden.nl kan alles voor u aanpassen. Als u uw informatie bij uw bestelling aangeeft, dan komt dit in orde.

Hoogwaardig vinyl
Weet u (nog) hoeveel moeite het vroeger kostte om een fotoachtergrond te krijgen en netjes te houden? Fotografen en etaleurs gebruikten veelal papieren fotoachtergronden. Doordat het papier al snel ging vouwen en kreukelen, moest het materiaal regelmatig gladgestreken worden. Bij het op- en verhangen van de fotoachtergrond en bij het schoonmaken ervan was de kans op scheuren groot.

De fotoachtergrond moest worden gerepareerd of nieuw worden aangeschaft. Het gebruik van papier kost dus veel tijd en geld. Zonde en niet efficiënt.

Als u kiest voor een fotoachtergrond van Fotoachtergronden.nl, dan wordt uw afbeelding afgedrukt op een hoogwaardige vinylsoort. De kans op kreuken en scheuren is minimaal. Daarnaast is het vinyl eenvoudig afneembaar met een vochtige doek. Uw fotoachtergrond kan lange tijd worden gebruikt, ook voor  andere toepassingen.

Fotoachtergrond als vloer gebruiken
De achtergronden van Fotoachtergronden.nl zijn ook uitstekend geschikt om als vloer te gebruiken. Ze worden zelfs regelmatig ingezet bij cakesmashes!

Klik hier voor een overzicht en specificaties van onze materialen

Ophangmethoden
Bij het ophangen van fotoachtergronden zijn gemak, efficiënt werken en stevigheid van groot belang. Dat kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van klemmen. Dit is de gemakkelijkste ophang-methode.
Fotoachtergronden.nl kan uw achtergrond van een tunnelzoom voorzien. Deze kunt u gemakkelijk over een buis van uw statief schuiven (zie voor meer informatie ‘Veelgestelde vragen). Een andere veelgebruikte methode is het vastplakken van de achtergrond aan de meegeleverde koker of aan een pvc-buis. Fotoachtergronden.nl houdt nieuwe ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet in de gaten en speelt hierop in.
Fotoachtergronden kunt u eenvoudig via deze website bestellen.